Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ace of base Songtekst: just n image

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ace of base - just n image ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just n image? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ace of base! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ace of base en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just n image .

Origineel

I'm driving through the night I'm driving through the rain The engine roars I'm on my way Away from Mr. Pain My eyes keep seeing what My mind wants to forget Those sequences they Rock 'n' Roll inside my head Over and over and over again I concentrate harder and harder and then You are just an image (that I can't see) You are not for real You turn into a picture of somebody Someone I don't know Someone I don't feel (just an) The wolves cry out tonight I see your broken line The sun will rise without A love without a smile I always think about The way you had to leave I close my eyes 'Cause I was with you By that time Faster and faster and faster-ahead As if you were waiting For my down the way I have never seen you Lying on a floor Crying needing more (just an)

 

Vertaling

Ik rij door de nacht Ik rij door de regen De motor brult, ik ben op weg Weg van Mr. Pijn Mijn ogen blijven zien wat Mijn geest wil vergeten Die sequenties die ze Rock 'n' Roll in mijn hoofd Keer op keer op keer Ik concentreer me harder en harder en dan ben je slechts een beeld (dat ik niet kan zien) Je bent niet echt Je verandert in een beeld van iemand Iemand die ik niet ken Iemand die ik niet voel (gewoon een) De wolven huilen vannacht Ik zie je gebroken lijn De zon zal opkomen zonder Een liefde zonder glimlach Ik denk altijd aan De manier waarop je moest vertrekken Ik sluit mijn ogen Want ik was bij jou Door die tijd Sneller en sneller en sneller-vooruit Alsof je aan het wachten was Op mij beneden aan de weg Ik heb je nooit gezien Liggend op een vloer Huilend naar meer (slechts een)