Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: acetone Songtekst: pinch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: acetone - pinch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pinch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van acetone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van acetone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pinch .

Origineel

My kidneys scrape my back My lungs get hard and crack My heart's trying to hide Sandpaper on my insides And this is not a joke There's nothing in my mouth, but I feel like I'm gonna choke. I tried to tell the doctor, but he just misunderstood The way I'm feeling And it ain't no good.

 

Vertaling

Mijn nieren schrapen mijn rug Mijn longen worden hard en kraken Mijn hart probeert te verbergen Schuurpapier op mijn binnenste En dit is geen grap Er zit niets in mijn mond, maar ik heb het gevoel dat ik ga stikken. Ik probeerde het de dokter te vertellen, maar hij begreep het gewoon niet hoe ik me voel En het is niet goed.