Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: acetone Songtekst: sundown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: acetone - sundown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sundown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van acetone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van acetone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sundown .

Origineel

Time makes its incision, The night is bound to fall. Everything oozes, edge of a razor, check it and bleed. The moon will shed its shadow, And look just like the sun. Everything oozes, edge of a razor, check it and bleed. The dark one has a light spot, That's how they can relate. Everything oozes, edge of a razor, check it and bleed.

 

Vertaling

De tijd maakt zijn insnijding, De nacht is gebonden om te vallen. Alles sijpelt, rand van een scheermes, controleer het en bloed. De maan zal zijn schaduw werpen, En er net zo uitzien als de zon. Alles sijpelt, rand van een scheermes, controleer het en bloed. De donkere heeft een lichte vlek, Dat is hoe ze zich kunnen verhouden. Alles sijpelt, de rand van een scheermes, controleer het en bloed.