Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aceyalone Songtekst: all for u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aceyalone - all for u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all for u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aceyalone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aceyalone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all for u .

Origineel

[Aceyalone] Yeah! Woo-coo-oo-oo-oo-oo-ooh Yeah! Ace One! Yeah, and you know what I told you I don't do this for myself I do this strictly one hundred percent.. for you {*scratched in background: "This one, for you and you and you"*} [Chorus] Yeah, I do it all for you, I do it all for you I do it all for you, I do it allllll for you They put me on the wrong world, yes they did Star on my forehead bless this kid They threw me in headfirst, blind in the dark In the alligator pit with the rest of the sharks All I could think about was how they set me apart I never knew a killer whale who had so much bark The heart of a lion, I'm sharp as a dart And it took me a long while to master the art {*scratched: "This one, for you and you and you"*} You know why? [Chorus] [Aceyalone] I'm Aceyalone, how can I be of service? What else do you need besides superb wordage? Man I stay heated like a burner from the furnace My shoes always brown, same color as my shirt is I write authentic, always all in it Outside the law, raw, never fall timid Always ahead of myself, pushin past the limit We taught the world to freestyle now it's a epidemic {*scratched: "This one, for you and you and you"*} Yeahhhh! Woo-coo-coo-coo-coo! [Chorus] [Aceyalone] I walked the long mile just because I had to I'll be glad to add to the pile if I have to Ain't a situation on earth that I can't adapt to I do what I got to, {?} to I am what I am but that ain't all I can be Spend a lifetime tryin to big up the family I leave 'em with they eyes open wider than Bambi They don't understand me, that's why they abandon me {*scratched: "This one, for you and you and you"*} Yeahh! Yes man! [Chorus] [Aceyalone] I'm always on next and ready to bust it up Work hard, play hard, never a customer Skills stay hardy at the party for sustenance Man I'm on the grind, I'm a non-stop hustler I'll fight the fight that nobody will fight though Spite those fools that be tryin to bite dope I'm like no other MC on the mi-cro I might go psycho, keepin it tight though {*scratched: "This one, for you and you and you"*} One two! Yeah yeah, yeah yeah! [Chorus] [Aceyalone] No guts, no glory, it's the same ol' story for I'm out with my nightstick, cruisin the corridor They always wanna ask why you swingin that sword of yours Because I'm a warrior, killin them more and more Who you gonna call when there's so many to choose from You win some, lose some, now who wanna do some A new somebody who be tryin to prove some' Now I gotta move some, and give you a new sum {*scratched: "This one, for you and you and you"*} Woo-coo-coo-coo! Yeah-heah! [Chorus] [Aceyalone] Yeah I'll put a fire to the house that Jack built I rose from the grave for the people that crack killed My name on my buckle when I'm wearin my black belt I gave you half the world now tell me how that felt Cause anywhere you go, I'll be right behind you And if you don't know, then I gotta remind you Hold on to your parachute and jump when it's time to Cause I was designed to have the people to rhyme to {*scratched: "This one, for you and you and you"*} No shit! Yeah-h-h, didn't you know? [Chorus]

 

Vertaling

[Aceyalone] Yeah! Woo-coo-oo-oo-oo-oo-ooh Yeah! Ace Een! Ja, en je weet wat ik je gezegd heb. Ik doe dit niet voor mezelf Ik doe dit voor honderd procent voor jou. "Deze, voor jou en jou en jou "Deze, voor jou en jou en jou "*.} [Chorus] Ja, ik doe het allemaal voor jou, ik doe het allemaal voor jou I do it all for you, I do it allllll for you They put me on the wrong world, yes they did Ster op mijn voorhoofd, zegen dit kind Ze gooiden me er met m'n hoofd in, blind in het donker In de krokodillekuil met de rest van de haaien Het enige waar ik aan kon denken was hoe ze me apart zetten Ik heb nog nooit een orka gekend die zoveel blaf had Het hart van een leeuw, ik ben zo scherp als een pijl En het kostte me een lange tijd om de kunst onder de knie te krijgen {a6}Schraapte: "Deze, voor jou en jou en jou "*.} Weet je waarom? [Chorus] [Aceyalone] Ik ben Aceyalone, hoe kan ik je van dienst zijn? Wat heb je nog meer nodig naast superbe wordage? Man ik blijf verhit als een brander uit de oven Mijn schoenen altijd bruin, dezelfde kleur als mijn shirt is Ik schrijf authentiek, altijd alles erop en eraan Buiten de wet, rauw, nooit timide Always ahead of myself, pushin beyond the limit We learned the world to freestyle now it's a epidemic {*gekrast: "This one, for you and you and you "*} Yeahhhh! Woo-coo-coo-coo-coo! [Chorus] [Aceyalone] Ik liep de lange mijl gewoon omdat ik moest Ik zal blij zijn om aan de stapel toe te voegen als ik moet Er is geen situatie op aarde waar ik me niet aan kan aanpassen I do what I got to, {?} to Ik ben wat ik ben, maar dat is niet alles wat ik kan zijn. Een leven lang probeer ik de familie groot te maken. Ik laat ze achter met hun ogen wijder open dan Bambi Ze begrijpen me niet, dat is waarom ze me verlaten. {*gekrast: "Deze, voor jou en jou en jou "*.} Yeahh! Ja man! [Chorus] [Aceyalone] Ik ben altijd op de volgende en klaar om het kapot te maken Werk hard, speel hard, nooit een klant Skills stay hardy at the party for sustenance Man I'm on the grind, I'm a non-stop hustler I'll fight the fight that nobody will fight though Spite those fools that be tryin to bite dope I'm like no other MC on the mi-cro I might go psycho, keepin it tight though {*gekrast: "This one, for you and you and you "*) One two! Yeah yeah, yeah yeah! [Chorus] [Aceyalone] No guts, no glory, it's the same ol' story for Ik ben buiten met mijn nachtknuppel, cruisin de gang Ze willen altijd vragen waarom je met dat zwaard van je zwaait Omdat ik een krijger ben, die ze meer en meer doodt Wie ga je bellen als er zoveel zijn om uit te kiezen? Je wint wat, verliest wat, wie wil er nu wat doen? Een nieuw iemand die wat probeert te bewijzen Nu moet ik wat bewegen, en je een nieuw bedrag geven. {a6}Schraapte: "This one, for you and you and you "*) Woo-coo-coo-coo! Yeah-heah! [Chorus] [Aceyalone] Ja, ik zal het huis in brand steken dat Jack bouwde Ik sta op uit het graf voor de mensen die crack hebben vermoord Mijn naam op mijn gesp als ik mijn zwarte band draag I gave you half the world now tell me how that felt Want waar je ook gaat, ik zal vlak achter je zijn En als je het niet weet, dan moet ik je eraan herinneren Hou je parachute vast en spring als het tijd is Cause I was designed to have the people to rhyme to {*gekrast: "This one, for you and you and you "*) No shit! Yeah-h-h, wist je dat niet? [Chorus]