Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: acid drinkers Songtekst: cigarettes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: acid drinkers - cigarettes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cigarettes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van acid drinkers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van acid drinkers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cigarettes .

Origineel

My world has changed The houses shook Someone ordered a tornado I can't find the coffee, no! I need to pull myself out! Out, out of this crisis Finally stand on my own two feet I gotta wash my silly snout I'm only poor metal player I got no cash to visit psycho doc My God has changed his phone number I feel like crazy fuck Cofused and shaken I need to gather my thoughts It's so good I have those Damn cigarettes

 

Vertaling

Mijn wereld is veranderd De huizen schudden. Iemand heeft een tornado besteld Ik kan de koffie niet vinden, nee! Ik moet mezelf eruit trekken! Uit, uit deze crisis Eindelijk op eigen benen staan Ik moet mijn domme snuit wassen Ik ben maar een arme metal speler Ik heb geen geld om naar een psycho dokter te gaan Mijn God heeft zijn telefoonnummer veranderd nummer Ik voel me als een gek Cofused and shaken Ik moet mijn gedachten ordenen Het is zo goed dat ik die Verdomde sigaretten