Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: acid drinkers Songtekst: slow and stoned method of yonash

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: acid drinkers - slow and stoned method of yonash ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van slow and stoned method of yonash? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van acid drinkers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van acid drinkers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals slow and stoned method of yonash .

Origineel

You're calling me late at night Spasmodically breathing You wisper to my tired ear unintelligible message Sloooooow!!! Stone it, fuck it! Don't creep like a pig You read me your last will while you're sleeping Your gabble maybe is charming me But can't you see - you're drowning I tell you, you must go to bed I don't know, what I know And I don't call a medicine man I should know that you drown

 

Vertaling

Je belt me 's avonds laat Spasmodisch ademend Je fluistert aan mijn vermoeide oor een onverstaanbaar bericht Sloooooow!!! Stenig het, fuck het! Kruip niet als een varken Je leest me je laatste wil voor terwijl je slaapt Je gebabbel charmeert me misschien Maar zie je het niet, je verdrinkt. Ik zeg je, je moet naar bed gaan. Ik weet niet, wat ik weet En ik roep geen medicijnman Ik zou moeten weten dat je verdrinkt