Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: acron Songtekst: sons of sterility

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: acron - sons of sterility ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sons of sterility? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van acron! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van acron en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sons of sterility .

Origineel

can't see any light out there in nothingness a cold wind is blowin' I fall into the void a fall so endless, slowing my thoughts down so painless, so deceiving paralyzing my feelings my hands are empty as well as my thoughts it's me who asked for answers and didn't give none now I'm just falling - sterility all around trying to understand when and why self-consciousness died passing under dark skies suffering ancient pains without a hope dwellers of a sad world sentenced to live a life far from the stars at the end I can see which was the cause for this paralyzing state of impotence stepmother ignorance surrender to my fears, conwuered by selfishness I want to be reborn to a new life hoping it's not too late wretched, abandoned, lonely sons of sterility that's what we are will someone please tell me there's nothing more we can obtain from life? help me, mother give me one more emotion take away my pain hold me, embrace me heal me from this sterility which grinds my heart

 

Vertaling

kan geen licht zien daar in het niets een koude wind waait ik val in de leegte een val zo eindeloos, mijn gedachten vertragend zo pijnloos, zo bedrieglijk mijn gevoelens verlammend mijn handen zijn leeg, net als mijn gedachten ik ben het die om antwoorden vroeg en er geen gaf nu val ik gewoon - steriliteit alom proberen te begrijpen wanneer en waarom zelfbewustzijn stierf voorbijgaand onder donkere luchten lijden oude pijnen zonder hoop bewoners van een trieste wereld veroordeeld tot een leven ver van de sterren aan het eind kan ik zien wat de oorzaak was van deze verlammende staat van onmacht stiefmoeder onwetendheid overgave aan mijn angsten, ingegeven door egoïsme ik wil herboren worden tot een nieuw leven hopend dat het nog niet te laat is ellendige, verlaten, eenzame zonen van steriliteit dat is wat we zijn wil iemand me alsjeblieft vertellen dat er niets meer is dat we uit het leven kunnen halen? help me, moeder geef me nog één emotie neem mijn pijn weg hou me vast, omhels me genees me van deze steriliteit die mijn hart vermaalt