Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: across five aprils Songtekst: car wrecks and plane crashes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: across five aprils - car wrecks and plane crashes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van car wrecks and plane crashes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van across five aprils! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van across five aprils en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals car wrecks and plane crashes .

Origineel

Without cause people disapear right before my eyes. Did they speak the truth or were their words disposable. My heart is bleeding you've caused me so much pain. Go ahead leave you're not worth it. Heartache is all that I know. Heartache I embrace now, it's all I have left in the years I've invested. Thoughtless human shut your mouth. You break my heart. You've turned your back on all we've been through. The times we've shared I don't miss you. But I miss who you used to be.

 

Vertaling

Zonder aanleiding verdwijnen mensen vlak voor mijn ogen. Spraken ze de waarheid of waren hun woorden wegwerp. Mijn hart bloedt je hebt me zoveel pijn gedaan. Ga maar weg je bent het niet waard. Hartzeer is alles wat ik ken. Hartzeer omhels ik nu, het is alles wat ik nog heb in de jaren die ik heb geïnvesteerd. Onnadenkend mens hou je mond. Je breekt mijn hart. Je hebt je rug toegekeerd naar alles wat we hebben meegemaakt. De tijd die we hebben gedeeld mis ik niet. Maar ik mis wie je vroeger was.