Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: across the sky Songtekst: everywhere she goes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: across the sky - everywhere she goes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everywhere she goes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van across the sky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van across the sky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everywhere she goes .

Origineel

Last night I saw her out In the city crowd Laughing in the breeze She smiled at me Just like a movie scene It was her and me Waltzing in our heads All by ourselves And as she passed me by I could see it in her eyes [Chorus] Everywhere she goes, she goes there knowing I just want to be with her Everywhere she goes, she goes there knowing. I just want to be I just want to be with her Seems like I see her face Every couple days Playing hard to get I can't handle this Something about the way she moves The looks she gives, the attitude It pulls me in [Chorus] When's she gonna stop these games? When's she gonna stop? (Everywhere she goes) I just want to be with her [Chorus]

 

Vertaling

Gisteravond zag ik haar buiten In de menigte van de stad Lachend in de wind Ze lachte naar me Net als een filmscène Het was zij en ik Walsend in ons hoofd Helemaal alleen En toen ze me voorbij liep kon ik het in haar ogen zien [refrein] Everywhere she goes, she goes there knowing I just want to be with her Everywhere she goes, she goes there knowing. I just want to be I just want to be with her Het lijkt wel of ik haar gezicht zie Elke paar dagen Playing hard to get Ik kan dit niet aan Iets in de manier waarop ze beweegt De blikken die ze geeft, de houding It pulls me in [refrein] When's she gonna stop these games? When's she gonna stop? (Overal waar ze gaat) I just want to be with her [Chorus]