Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: act of congress Songtekst: she knows her way around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: act of congress - she knows her way around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she knows her way around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van act of congress! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van act of congress en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she knows her way around .

Origineel

My baby knows me The good, bad, and gross things I never like to tell And those places deep inside Those shameful retreats of mind That she can always seem to find Oh she knows all the roads I am prone to wander She knows all the rocks I've been crawling under She knows all the places I can be found She knows her way around My baby loves me Despite the ugly words I throw her way And she still wins every fight No matter if she's right She sees right through me every time Oh she knows all the roads I am prone to wander She knows all the rocks I've been crawling under She knows all the places I can be found She knows her way around I wouldn't have it another way She calms my fears and keeps me safe When someone gets you it gets you sane It's good to know that I am known She knows all the roads I am prone to wander She knows all the rocks I've been crawling under She knows all the places I can be found She knows her way around She knows all the roads I am prone to wander She knows all the rocks I've been crawling under She knows all the places I can be found She knows her way around Yeah, she knows her way around

 

Vertaling

Mijn baby kent me De goede, slechte en smerige dingen die ik nooit wil vertellen En die plaatsen diep van binnen Die beschamende terugtrekkingen van de geest die ze altijd lijkt te vinden Oh ze kent alle wegen die ik geneigd ben te bewandelen Ze kent alle rotsen waar ik onderdoor ben gekropen Ze kent alle plaatsen waar ik gevonden kan worden Ze kent de weg Mijn schatje houdt van me Ondanks de lelijke woorden die ik haar toewerp En ze wint nog steeds elk gevecht Het maakt niet uit of ze gelijk heeft Ze doorziet me elke keer weer Oh ze kent alle wegen die ik geneigd ben te bewandelen Ze kent alle rotsen waar ik onderdoor ben gekropen Ze kent alle plaatsen waar ik gevonden kan worden Ze kent de weg Ik zou het niet anders willen Ze kalmeert mijn angsten en houdt me veilig Als iemand je begrijpt, wordt je gezond Het is goed te weten dat ik bekend ben Ze kent alle wegen die ik geneigd ben te bewandelen Ze kent alle rotsen waar ik onder kruip Ze kent alle plaatsen waar ik gevonden kan worden Ze kent de weg Ze kent alle wegen die ik geneigd ben te bewandelen Ze kent alle rotsen waar ik onder ben gekropen Ze kent alle plaatsen waar ik te vinden ben Ze weet de weg Ja, ze weet de weg