Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: action bronson Songtekst: the chairman’s intent

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: action bronson - the chairman’s intent ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the chairman’s intent? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van action bronson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van action bronson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the chairman’s intent .

Origineel

[Intro] Yeah (You don't even know me) Yeah, yeah, ah (You don't even know me) Ah-ha (You don't even know me) It's me, yeah (You don't even know me) [Verse 1] Yo, these sixteen bars cost sixteen cars Kiss these balls, bitch, we stars Fuck that shit, you ain't hot like Prince You got a little shine, but not like this Time crumbles when the jet black M5 rumbles All from what I did last summer? But motherfuckers forget, till I'm back up on the set And every motherfucking jump shot wet Same outfit every day like a cartoon (That's me!) Uh, they'll never find you in a shark soup (Nope) And there will never be a part two Shit, you're looking at some motherfucking art, boo [Verse 2] Two pumps from the inhaler got me feeling like Lawrence Taylor Two kisses on the cheek for my tailor (Mwah!) I got the soul of an Amazon healer Better be sure to put them cameras on (Please) Turn dreams into real shit Yeah, I might be sick Sitting court side, I'm likely lit Draw blood, I'm already made (Uh) But little man will cut your face like wedding cake (Aaah!) [Chorus] You don't even know me You don't even know me You don't even know me You don't even know me [Bridge] Switchin' lanes on these bitches like (Whoop!) Switchin' lanes on these bitches like (Whoop!) Watch the fifth wheel fall From this top floor view, I can see it all Yeah, man From this top floor view, I can see it all I can see it all, uh [Verse 3] I started clapping when the chef brought the duck to the table (Phenomenal!) Uh, that shit was shining like an angel (Whoo!) I never trust a dude named Angel (Nah) Long steel 4/5s turn him to an angel The sky opened up and down came me Young AB, floatin' in a Jag from the '80s (Uh) Tanned like I just left Haiti (Uh) Looking like I had mad plastic surgery (Aaah! Damn) They turned Bam Bam Chinese And that's fine by me (True) Shit, I need some time to realign my chi (So?) So bitch, please pass that bombazee Before I get upset [Chorus] You don't even know me You don't even know me You don't even know me You don't even know me

 

Vertaling

[Intro] Yeah (Je kent me niet eens) Yeah, yeah, ah (Je kent me niet eens) Ah-ha (Je kent me niet eens) It's me, yeah (Je kent me niet eens) [Verse 1] Yo, deze zestien bars kosten zestien auto's Kus deze ballen, bitch, wij sterren Fuck die shit, je bent niet zo heet als Prince Je hebt een beetje glans, maar niet zoals dit Time crumbles when the jet black M5 rumbles Allemaal door wat ik vorige zomer deed? Maar klootzakken vergeten het, tot ik weer op de set sta En elke klote jump shot nat Same outfit every day like a cartoon (That's me!) Uh, ze zullen je nooit in een haaiensoep vinden (Nope) En er zal nooit een deel twee zijn. Shit, je kijkt naar verdomde kunst, boo [Verse 2] Two pumps from the inhaler got me feeling like Lawrence Taylor Twee kusjes op de wang voor mijn kleermaker. Ik heb de ziel van een Amazone genezer Zorg er maar voor dat je je camera's aan hebt. Verander dromen in echte shit Yeah, I might be sick Sitting court side, I'm likely lit Bloed trekken, ik ben al gemaakt. But little man will cut your face like wedding cake (Aaah!) [Chorus] Je kent me niet eens Je kent me niet eens Je kent me niet eens Je kent me niet eens [Brug] Switchin' lanes on these bitches like (Whoop!) Switchin' lanes on these bitches like (Whoop!) Kijk het vijfde wiel vallen Vanaf deze bovenste verdieping, kan ik het allemaal zien Ja, man. From this top floor view, I can see it all I can see it all, uh [Verse 3] Ik begon te klappen toen de chef de eend naar de tafel bracht. (Fenomenaal!) Uh, die shit scheen als een engel (Whoo!) Ik vertrouw nooit een kerel die Angel heet. Lange stalen 4/5s veranderen hem in een engel The sky opened up and down came me Young AB, floatin' in a Jag from the '80s (Uh) Gebruind alsof ik net uit Haïti kom. Looks like I had mad plastic surgery (Aaah! Damn) They turned Bam Bam Chinese En dat vind ik prima. Shit, ik heb wat tijd nodig om mijn chi uit te lijnen. Dus? Dus bitch, geef alsjeblieft die bom door. Voordat ik boos word. [Chorus] You don't even know me You don't even know me You don't even know me You don't even know me