Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: action toolbelt Songtekst: last inline

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: action toolbelt - last inline ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last inline? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van action toolbelt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van action toolbelt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last inline .

Origineel

You hesitate, to procreate, your up to late, exaggerate You're such a find, they must be blind Your insides hallow, it's all been mined Now don't quit There are too many girls that help rotate the world Left for me to get They don't know me yet They only seem to leave after we've met Words resonate, theyplicate, they deviate, In such a state I can't stand still, placebo pill Can't fix this heart if you break my will Then you shout Things in your head are left better unsaid What's that all about? Ites pouring out There's nothing left for you to doubt Now I missed the signs I'm failing to slow down and now it's passed me by I don't unwind Can't seem to find someone to be the last in line This trip is long won't someone help me drive Another day another night half dead I really didn't hear anything you said Its getting late I think it's probably time for bed And anything you wanna do is fine Hurry up before I change my mind I'm gonna change my mind Let's dominate, and aggravate, and terminate its going great You're wasting time, Its such a crime, You said it's ours, but it feels like mine I can't help but to love myself above all else How can I love you too? I don't know what to do Now I missed the signs I'm failing to slow down and now it's passed me by I don't unwind Can't seem to find someone to be the last in line This trip is long won't someone help me drive It just starts over and over and over and over

 

Vertaling

Je aarzelt, om je voort te planten, je bent te laat, overdrijft Je bent zo'n vondst, ze moeten blind zijn Je binnenkant is heilig, het is allemaal gewonnen Stop nu niet Er zijn te veel meisjes die de wereld helpen veranderen Voor mij achtergelaten Ze kennen me nog niet Ze lijken pas te vertrekken nadat we elkaar hebben ontmoet Woorden resoneren, theypliceren, ze wijken af, in zo'n toestand Ik kan niet stilstaan, placebo-pil Ik kan dit hart niet herstellen als je mijn wil breekt Dan schreeuw je Dingen in je hoofd worden beter ongezegd gelaten Waar gaat dat allemaal over? Ites stroomt uit U hoeft niets meer te twijfelen Nu heb ik de borden gemist Ik vertraag niet en nu is het aan mij voorbijgegaan Ik kom niet tot rust Ik kan niet iemand vinden die de laatste in de rij is Deze reis duurt lang, zal iemand me niet helpen rijden Weer een dag, weer een nacht half dood Ik heb echt niets gehoord wat je zei Het wordt laat, ik denk dat het waarschijnlijk tijd is om naar bed te gaan En alles wat je wilt doen is prima Schiet op voordat ik van gedachten verander Ik ga van gedachten veranderen Laten we domineren en verergeren en beëindigen dat het geweldig gaat Je verspilt tijd, het is zo'n misdaad, je zei dat het van ons is, maar het voelt als de mijne Ik kan het niet helpen dat ik boven alles van mezelf hou Hoe kan ik ook van jou houden? Ik weet niet wat ik moet doen Nu heb ik de borden gemist Ik vertraag niet en nu is het aan mij voorbijgegaan Ik kom niet tot rust Ik kan niet iemand vinden die de laatste in de rij is Deze reis duurt lang, zal iemand me niet helpen rijden Het begint gewoon steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw