Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adair cardoso Songtekst: namorados sao assim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adair cardoso - namorados sao assim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van namorados sao assim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adair cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adair cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals namorados sao assim .

Origineel

Não esqueço seu endereço. Sei que as ruas sempre vem e vão. Sigo em busca da sua casa. São avenidas pro meu coração. Dizer que aprendi. Na verdade só me faz feliz. Dizer que me perdi, não importa mais. Não depende de mim. Namorados são assim. Eu vejo caminhos distantes. Que me levam sempre em sua direção. Vou seguindo cercando meus passos. Pra falar de vez da minha paixão. Dizer que aprendi. Na verdade só me faz feliz. Dizer que me perdi, não importa mais. Não depende de mim. Namorados são assim

 

Vertaling

Ik vergeet je adres niet. Ik weet dat de straten altijd komen en gaan. Ik volg op zoek naar je huis. Het zijn doorgangen naar mijn hart. Om te zeggen dat ik geleerd heb. In feite maakt het me alleen maar gelukkig. Zeggen dat ik de weg kwijt ben, doet er niet meer toe. Het is niet aan mij. Vriendjes zijn zo. Ik zie paden ver weg. Dat leidt me altijd in jouw richting. Ik blijf op mijn schreden terugkeren Pra falar de vez da minha paixão. Om te zeggen dat ik geleerd heb. In werkelijkheid maakt het me alleen maar gelukkig. Om te zeggen dat ik de weg kwijt ben, het maakt niet meer uit. Het is niet aan mij. Vriendjes zijn zo