Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adair cardoso Songtekst: tic tac

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adair cardoso - tic tac ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tic tac? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adair cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adair cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tic tac .

Origineel

Marquei um encontro com você. A tarde, às três a gente se vê,. Mais isso é pirraça, o tempo não passa. E eu na deprê.. . Tô louco pro momento chegar. Olhar no seus olhos e me declarar.. Teu doce beijinho, sem o seu carinho,. Não posso ficar.. . Tô contando o tempo, mas isso é castigo,. Tô apaixonado, coração partido. Não briguei com ele. Mas esse relógio tá de mal comigo.. . E o tempo tica tac devagar. E os segundos não querem passar,. Tô contando as horas. Pra poder te ver, pra poder te amar.. . E o tempo tica tac devagar. E os segundos não querem passar,. Tô contando as horas. Pra poder te ver, pra poder te amar.

 

Vertaling

Ik heb een afspraak met je gemaakt. In de namiddag, om drie uur zien we mekaar. Maar dat is gewoon onzin, de tijd gaat niet voorbij. En ik ben depressief... Ik kan niet wachten tot het moment daar is. om in je ogen te kijken en mezelf te verklaren... Je zoete kus, zonder je genegenheid. Ik kan niet blijven... Ik tel de tijd, maar dit is straf. Ik ben verliefd, gebroken hart. Ik heb niet met hem gevochten. Maar deze klok staat aan mijn slechte kant... En de tijd tikt langzaam. En de seconden willen niet voorbij gaan. Ik tel de uren. Om je te zien, om van je te houden... En de tijd tikt langzaam. En de seconden willen niet voorbij gaan. Ik tel de uren. Om je te kunnen zien, om van je te kunnen houden.