Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adalberto adriano Songtekst: fico querendo mais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adalberto adriano - fico querendo mais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fico querendo mais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adalberto adriano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adalberto adriano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fico querendo mais .

Origineel

tá ficando serio. tá me conquistando. Esse amor da gente já dão diferente. Estou me apaixonando. tá na minha cara. tá no meu sorriso. Seu jeito manhoso esse amor gostoso. Meio sem juízo. tá valendo a pena me entregar assim. Coração no peito não quer mais calar. Na hora da paixão. Explode a emoção não da pra segurar. Nem o tempo é mesmo de tempos atrás. As horas passam rápido até demais. Mas todo dia é igual. Na hora do tchau fico querendo mais. Fico querendo mais. Quero nem saber o quanto mais valer. O quanto vai durar. Se estou feliz assim se você também quer. Quem vai nos segurar. Já sofri demais. Nunca fui capaz de encarar o amor. Sei que a hora é essa. Eu quero estar contigo seja como for

 

Vertaling

Het wordt serieus. Hij wint me voor zich. Deze liefde van ons is al anders. Ik word verliefd. Het is in mijn gezicht. Het is in mijn lach. Jouw sluwe manier, deze zoete liefde. Een beetje gek. Het is het waard om mezelf zo op te geven. Het hart in mijn borst wil niet zwijgen. Als de passie toeslaat. Laat de emotie exploderen die je niet kunt tegenhouden. Zelfs de tijd is niet meer hetzelfde als vroeger. De uren gaan te snel voorbij. Maar elke dag is hetzelfde. Als het tijd is om afscheid te nemen, wil ik meer. Ik wil meer. Ik wil niet eens weten hoeveel meer het waard is. Hoe lang het zal duren. Als ik zo gelukkig ben, als jij dat ook wilt. Wie gaat ons tegenhouden? Ik heb te veel geleden. Ik heb de liefde nooit onder ogen kunnen zien. Ik weet dat het nu tijd is. Ik wil bij je zijn, wat er ook gebeurt.