Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adalberto adriano Songtekst: me deixe só

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adalberto adriano - me deixe só ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me deixe só? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adalberto adriano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adalberto adriano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me deixe só .

Origineel

Me deixe só. Vai viver a sua vida. Eu não quero despedidas. Pra não ter que te tocar. Me deixe só. è melhor sair agora. Não insista, vai embora. Eu não quero te beijar. Fique sabendo que eu. Sem ter você vou chorar. Mas dividir seu amor. Eu não posso aceitar. è grande a minha paixão. Maior a disilusão. Você traiu a si mesmo. E o meu coração. Dói de mais deixar de ter você. Renunciar você. Porque não foi só minha?. Quero te esquecer. Me deixe em paz. Não me procure mais. Melhor ficar sozinho...

 

Vertaling

Laat me met rust. Ga je leven leiden. Ik wil geen afscheid. Dus ik hoef je niet aan te raken. Laat me met rust. Je kunt beter nu gaan. Niet aandringen, ga weg. Ik wil je niet kussen. Weet dat ik. Zonder jou zal ik huilen. Maar het delen van je liefde. Ik kan het niet accepteren. Mijn passie is groot. Groter de ontgoocheling. Je hebt jezelf verraden. En mijn hart. Het doet te veel pijn om je op te geven. Om je op te geven. Waarom was het niet alleen ik? Ik wil je vergeten. Laat me met rust. Zoek niet meer naar mij. Beter om alleen te zijn...