Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adalberto adriano Songtekst: sertanejo com madonna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adalberto adriano - sertanejo com madonna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sertanejo com madonna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adalberto adriano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adalberto adriano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sertanejo com madonna .

Origineel

Quando ouvir o toque da sanfona. Me telefona, me telefona, me telefona. Me leva na levada de carona. Me da um beijo, me apaixona. Quando ouvir o toque da sanfona. Me telefona, me telefona, me telefona. Mistura sertanejo com Madona. Gruda comigo, não me abandona. Liga pra mim que eu to na sua cola. E a gente se embola. Na gemedera. No pula pula, no forró, nobrega. Dançando até. Levantar poeira. Me chama que eu to indo de chevette. Pintando o sete. Ninguém me para. To indo nem que chova canivete. Seu mexe mexe. É minha tara. Meu coração fechou com seu umbigo. Se estou contigo. Dá jóia rara

 

Vertaling

Als je het geluid van de accordeon hoort. Bel me, bel me, bel me. Neem me mee voor een ritje. Geef me een kus, laat me verliefd worden. Als je de accordeon hoort spelen Bel me, bel me, bel me. Mix country met Madonna. Blijf bij me. Verlaat me niet. Bel me en ik kom er zo aan. En we raken in de war. In het gekreun. Op de pula pula, op de forró, nobrega. Dansen tot. Stof doen opwaaien. Bel me, ik kom in een Chevette. Schilder de zeven. Niemand houdt me tegen. Ik ga zelfs als het regent met een zakmes. Als je het beweegt, beweeg je het. Het is mijn ding. Mijn hart sloot zich met jouw navel. Als ik bij jou ben. Het is een zeldzaam juweel