Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adalberto adriano Songtekst: só solteiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adalberto adriano - só solteiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só solteiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adalberto adriano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adalberto adriano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só solteiro .

Origineel

Abusa de ser gostosa. É serpente venenosa. É um desbunde essa mulher. Usa calcinha apertada. Cheirosinha, perfumada. Pra cair no arrasta-pé. Eu nasci pra ser solteiro. To ligado, to sabendo. Já sei o que ela quer. Eu não tenho compromisso. Na verdade eu gosto disso. Meu negócio é mulher. Sanfona e arrasta-pé. Chamego, beijo e mulher. Sanfona e arrasta-pé. É isso que ela quer. So solteiro, so solteiro. Eu não tenho compromisso. Eu to cheio de mulher. Pode crer que eu gosto disso. So solteiro, so solteiro. Eu não tenho compromisso. Grudadinho, grudadinho nela. Que nem carrapicho

 

Vertaling

Ze maakt misbruik van heet zijn. Ze is een giftige slang. Ze is een ongelooflijke vrouw. Ze draagt strakke panty's. Cheirosinha, perfumada. Om in de sleep te vallen. Ik ben geboren om single te zijn. Ik weet het, ik weet het. Ik weet wat ze wil. Ik ben niet toegewijd. Eigenlijk, vind ik dat leuk. Mijn zaken zijn vrouwen. Sanfona en drag-pé. Flirten, zoenen en vrouwen. Sanfona en "arrasta-pé". Dat is wat ze wil. Ik ben gewoon single, gewoon single. Ik heb geen verplichtingen. Ik zit vol vrouwen. Reken maar dat ik dat leuk vind. Ik ben vrijgezel, ik ben vrijgezel. Ik heb geen verplichting. Vasthouden aan haar, vasthouden aan haar. Als een teek