Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam and the ants Songtekst: friend or foe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam and the ants - friend or foe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van friend or foe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam and the ants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam and the ants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals friend or foe .

Origineel

Keep your philosophy Take it up or leave it It doesn't apply to me I'm not gonna change a bit If it means heartache then leave it out for your sake I tried and I try tried to take care of my insides Nobody's perfect so leave me if you object I want those who get to know me to become admirers or my enemies When you're a pirouetting, highkicking thighslapping cruiser When you're a hipgrinding spellbinding clean cut seducer You have to be careful so people take note I take it serious, but I still like a joke I want those who get to know me to become admirers or my enemies Take it up or leave it I'm not gonna change a bit If it means heartache then leave it out for your sake I tried and I try tried but still you say that I lied Nobody's perfect so leave me if you object Keep your philosophy it doesn't apply to me If it means heartache then leave it out for your sake, your sake I tried and I try tried But still you say that I lied Nobody's perfect so leave me if you object

 

Vertaling

Hou je filosofie Neem het op of laat het Het is niet op mij van toepassing Ik ga niets veranderen Als het hartzeer betekent laat het dan voor je eigen bestwil achterwege Ik heb geprobeerd en ik heb geprobeerd om voor mijn binnenkant te zorgen Niemand is perfect dus laat me maar als je bezwaar hebt Ik wil dat degenen die mij leren kennen bewonderaars of vijanden van me worden Wanneer je een pirouettende, highkicking thighslapping cruiser Als je een heupwiegende, betoverende gladde verleider bent Je moet voorzichtig zijn zodat mensen je opmerken. Ik neem het serieus, maar ik hou nog steeds van een grapje Ik wil dat degenen die mij leren kennen bewonderaars of vijanden van me worden Neem het op of laat het Ik verander geen spat Als het hartzeer betekent laat het dan voor je eigen bestwil achterwege Ik heb het geprobeerd en ik heb het geprobeerd maar toch zeg je dat ik loog Niemand is perfect dus laat me maar als je bezwaar hebt Hou je filosofie maar. het is niet op mij van toepassing Als het hartzeer betekent laat het dan achterwege voor jouw bestwil, jouw bestwil Ik probeerde en probeerde Maar toch zeg je dat ik loog. Niemand is perfect dus laat me met rust als je bezwaar hebt