Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam and the ants Songtekst: strip

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam and the ants - strip ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strip? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam and the ants! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam and the ants en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strip .

Origineel

It's at times like this, the great heaven knows that we wish we had not so many clothes So let's loosen up with a playful tease like all lovers did through the centuries We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? a-ha-ha When it gets so hot, the end of the day You may find your clothes getting in the way If a pretty dress hides your true desire Fold it nice and slow, throw it on the fire We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? (a-ha-ha) We don't need to see what the butler saw Or a mirrored room with a mirrored floor All those sneaky looks, gazing down on you Are no substitute for our rendezvous We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? a-ha-ha It's at times like this, the great heaven knows That we wish we had not so many clothes So let's loosen up with a playful tease Like all lovers did through the centuries If you think it's cheap or a bit risqué Please don't say a word I'll just slip away I am not a man who believes in lies Like an octopus with big x-ray eyes Don't freeze up girl, you're looking quite a sight Be generous, I want it all tonight (ooh ooh) We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? We're just following ancient history If I strip for you, will you strip for me? Don't freeze up girl, you're looking quite a sight Be generous, I want it all tonight

 

Vertaling

Het is op momenten als deze, de grote hemel weet dat we wensen dat we niet zoveel kleren hadden Dus laten we ons losmaken met een speelse plagerij zoals alle minnaars door de eeuwen heen deden We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? a-ha-ha Als het zo warm wordt, aan het eind van de dag Je kleren kunnen in de weg zitten Als een mooie jurk je ware verlangen verbergt Vouw het mooi en langzaam, gooi het op het vuur We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? (a-ha-ha) We hoeven niet te zien wat de butler zag Of een gespiegelde kamer met een gespiegelde vloer. Al die stiekeme blikken, neerkijkend op jou zijn geen vervanging voor ons rendez-vous We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? a-ha-ha Het is op momenten als deze, de grote hemel weet dat we wensen dat we niet zoveel kleren hadden Dus laten we losgaan met een speelse plagerij Zoals alle minnaars deden door de eeuwen heen Als je denkt dat het goedkoop is of een beetje riskant Zeg alsjeblieft niets, ik glip gewoon weg Ik ben geen man die in leugens gelooft Als een octopus met grote röntgenogen Niet verstijven meisje, je ziet er goed uit Wees gul, ik wil alles vanavond (ooh ooh) We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? We volgen gewoon de oude geschiedenis Als ik voor jou strip, strip jij dan voor mij? Niet bevriezen meisje, je ziet er goed uit Wees gul, ik wil alles vanavond