Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam brand Songtekst: good friends

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam brand - good friends ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good friends? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam brand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam brand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good friends .

Origineel

Good times are worth more than money any day That's what I always say Good friends are worth more than money in the bank That's what I always say That's what I always say Got a letter, made me lose heart Gonna have to make a new start I know whatever happens now Don't worry, friends'll chip in What's owed will be forgiven I know whatever happens now Worry about tomorrow Ain't gonna change a thing Today You are to me Last Friday night down at the road house Booth in the back, they sat alone Holding hands like two young lovers Her hair was grey, his hair was gone She said to him "I'm getting older A pretty girl, no more to be Heaven knows I'm not a treasure" He softly said "You are to me" "You are to me a girl in spring time The one I met so long ago A moment captured for a lifetime That's what I see you are to me" He said to her "My work is done now And all that's left are memories Heaven knows, I'm not important" She softly said "You are to me" "You are to me a boy in spring time The one I met so long ago A moment captured for a lifetime That's what I see you are to me Last Friday night down at the road house

 

Vertaling

Goede tijden zijn meer waard dan geld op elke dag. Dat is wat ik altijd zeg. Goede vrienden zijn meer waard dan geld op de bank dat is wat ik altijd zeg Dat is wat ik altijd zeg Ik kreeg een brief, waardoor ik mijn hart verloor. Ik moet een nieuwe start maken. Ik weet dat wat er nu ook gebeurt Maak je geen zorgen, vrienden zullen bijspringen Wat schuldig is zal vergeven worden Ik weet dat wat er nu ook gebeurt Maak je zorgen over morgen Het zal niets veranderen vandaag ben jij voor mij Afgelopen vrijdagavond in het wegrestaurant Booth achterin, zaten ze alleen Handen vasthoudend als twee jonge geliefden Haar haar was grijs, zijn haar was weg Ze zei tegen hem "Ik word ouder Een mooi meisje, niet meer te zijn De hemel weet I'm not a treasure" Hij zei zachtjes: "Dat ben je wel voor mij" "Jij bent voor mij een meisje in de lente Degene die ik zo lang geleden ontmoette Een moment vastgelegd voor het leven Dat is wat ik zie dat jij voor mij bent" Hij zei tegen haar "Mijn werk is nu gedaan En alles wat overblijft zijn herinneringen De hemel weet dat ik niet belangrijk ben. Ze zei zachtjes: "Dat ben je wel voor mij." "Jij bent voor mij een jongen in de lente Degene die ik zo lang geleden ontmoette Een moment vastgelegd voor het leven Dat is wat ik zie dat jij voor mij bent Afgelopen vrijdagavond in het wegrestaurant