Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam brand Songtekst: gospel medley

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam brand - gospel medley ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gospel medley? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam brand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam brand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gospel medley .

Origineel

Precious Lord take my hand Lead me on let me stand For I am tired I am weak I am worn Through the storms through the night Lead me on to the light Precious Lord take my hand and lead me home Well I remember when I was a lad Times were hard and things wee bad There's a silver lining behind every cloud Just poor people that's all we were Trying to make a living out of outback dirt We all get together in a circle and sing out loud Daddy sand bass Mama sand tenor Me and little brother would join right in there Singing seem to help a trouble soul One o these days it won't be long We'll all join in this song We'll all get together up yonder 'round the throne No the circle won't be broken Bye and Bye Lord Bye and Bye Daddy sang bass Mama sang tenor Me and little brother would join right in there In the sky Lord in the sky

 

Vertaling

Dierbare Heer, neem mijn hand. Leid mij, laat mij staan. Want ik ben moe, ik ben zwak, ik ben versleten Door de stormen, door de nacht Leid mij naar het licht Edele Heer, neem mijn hand en leid me naar huis Nou ik herinner me toen ik een jongen was Times were hard and things wee bad Er is een zilveren rand achter elke wolk Just poor people that's all we were Proberend te leven van het vuil van de outback We kwamen allemaal samen in een cirkel en zongen luid Papa zand bas Mama zand tenor Ik en mijn kleine broertje deden mee Zingen schijnt een zielenroos te helpen Een dezer dagen zal het niet lang meer duren We zullen allemaal meedoen met dit lied We komen allemaal samen daarboven rond de troon Nee, de cirkel zal niet verbroken worden Bye and Bye Lord Bye and Bye Papa zong bas Mama zong tenor Ik en m'n broertje doen mee In de lucht Heer in de lucht