Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam green Songtekst: dance with me ep version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam green - dance with me ep version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dance with me ep version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dance with me ep version .

Origineel

Heart and soul Baby There's no goal Turn the lights on bright You're a rock and roll star Feel my love Coming from the heavens above When my eyes meet your eyes You know it's true [Chorus] Baby come dance with me Baby come dance with me On TV at the TV station Baby come dance with me Baby come dance with me On TV at the TV station You are lost And I'm at home And nobody wants to be here alone Oh baby's in mint condition Man I'm doin' some dirty wishin' Let's both get on that rocket to the stars [Chorus]

 

Vertaling

Hart en ziel Baby There's no goal Turn the lights on bright You're a rock and roll star Voel mijn liefde Coming from the heavens above Als mijn ogen jouw ogen ontmoeten Je weet dat het waar is [refrein] Baby kom dans met mij Baby kom dans met mij Op TV bij het TV-station Baby kom dans met mij Baby, kom dans met mij Op TV bij het TV-station Je bent verdwaald En ik ben thuis En niemand wil hier alleen zijn Oh baby's in mint condition Man ik doe een vieze wens Let's both get on that rocket to the stars [Chorus]