Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam lambert Songtekst: sleepwalker

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam lambert - sleepwalker ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sleepwalker? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam lambert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam lambert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sleepwalker .

Origineel

I saw a picture of you. Hanging in an empty hallway. I heard a voice that I knew. And I couldn't walk away. It took me back to the end. Of everything. I taste it all I taste it all. The tears again. Outside the rain's fallin' down. There's not a drop that hits me. Scream at the sky but no sound. Is leavin' my lips. It's like I can't even feel. After the way you touched me. I'm not asleep but I'm not awake. After the way you loved me. I can't turn this around. I keep running into walls that I can't break down. I said I just wander around. With my eyes wide shut because of you. I'm a sleepwalker walker walker. I'm a sleepwalker walker walker. Let me out of this dream. Everywhere that I go. I see another memory. And all the places we used to know. They're always there to haunt me. I walk around and I feel so lost and lonely. You're everything that I want. But you don't want me. I can't turn this around. I keep running into walls that I can't break down. I said I just wander around. With my eyes wide shut because of you. I'm a sleepwalker walker walker. I'm a sleepwalker walker walker. Let me out of this dream, dream. Let me out of this dream. I can't turn this around. I keep running into walls that I can't break down. I said I just wander around. With my eyes wide shut because of you. I'm a sleepwalker walker walker. I'm a sleepwalker walker walker. I'm a sleepwalker walker walker. I'm a sleepwalker walker walker. Let me out of this dream

 

Vertaling

Ik zag een foto van jou. Hangend in een lege gang. Ik hoorde een stem die ik kende. En ik kon niet weglopen. Het bracht me terug naar het einde. Van alles. Ik proef het allemaal. Ik proef het allemaal. De tranen weer. Buiten valt de regen naar beneden. Er is geen druppel die me raakt. Schreeuw naar de hemel maar geen geluid. Verlaat mijn lippen. Het is alsof ik niet eens kan voelen. Na de manier waarop je me aanraakte. Ik slaap niet maar ik ben niet wakker. Na de manier waarop je van me hield. Ik kan dit niet omdraaien. Ik blijf tegen muren oplopen die ik niet kan afbreken. Ik zei dat ik maar wat ronddwaal. Met mijn ogen wijd dicht vanwege jou. Ik ben een slaapwandelaar, een wandelaar. Ik ben een slaapwandelaar. Laat me uit deze droom. Overal waar ik ga. Zie ik een andere herinnering. En alle plaatsen die we kenden. Ze zijn er altijd om me te achtervolgen. Ik loop rond en ik voel me zo verloren en eenzaam. Jij bent alles wat ik wil. Maar jij wilt mij niet. Ik kan dit niet omdraaien. Ik loop steeds tegen muren op die ik niet kan afbreken. Ik zei dat ik maar wat ronddwaal. Met mijn ogen wijd dicht vanwege jou. Ik ben een slaapwandelaar, een wandelaar. Ik ben een slaapwandelaar. Laat me uit deze droom, droom. Laat me uit deze droom. Ik kan dit niet omdraaien. Ik blijf tegen muren oplopen die ik niet kan afbreken. Ik zei dat ik maar wat ronddwaal. Met mijn ogen wijd dicht vanwege jou. Ik ben een slaapwandelaar wandelaar. Ik ben een slaapwandelaar. Ik ben een slaapwandelaar. Ik ben een slaapwandelaar. Laat me uit deze droom