Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam lambert Songtekst: underneath

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam lambert - underneath ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van underneath? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam lambert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam lambert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals underneath .

Origineel

Strip away the flesh and bone. Look beyond the lies you've known. Everybody wants to talk about a freak. No one wants to dig that deep. Let me take you underneath. Baby better watch your step. Never mind what's on the left. You gonna see things you might don't wanna see. It's still not that easy to me. Underneath. A red river of screams. Underneath. Tears in my eyes. Underneath. Stars in my black and blue sky. And underneath, under my skin,. Underneath, the depths of my sin. Look at me, now do you see?. Welcome to my world of truth. I don't wanna hide,. Any part of me from you. I'm standing here with no apologies. Such a beautiful release,. You inside of me. A red river of screams. Underneath. Tears in my eyes. Underneath. Stars in my black and blue sky. And underneath, under my skin,. Underneath, the depths of my sin. Look at me, now do you see?. Underneath, underneath, underneath. Underneath, underneath, yeah. Welcome to my world of truth. A red river of screams. Underneath. Tears in my eyes. Underneath. Stars in my black and blue sky. And underneath, under my skin,. Underneath, the depths of my sin. Look at me, now do you see?. Underneath, underneath, underneath. Look at me, do you see?. Look at me, do you see?. Welcome to my world of truth. I don't wanna hide any part of me from you

 

Vertaling

Haal het vlees en botten weg. Kijk verder dan de leugens die je hebt gekend. Iedereen wil over een freak praten. Niemand wil zo diep graven. Laat me je eronder brengen. Kijk maar uit waar je loopt. Let niet op wat er aan de linkerkant is. Je zult dingen zien die je misschien niet wilt zien. Het is nog steeds niet zo makkelijk voor mij. Eronder. Een rode rivier van geschreeuw. Eronder. Tranen in mijn ogen. Eronder. Sterren in mijn zwarte en blauwe lucht. En daaronder, onder mijn huid. Daaronder, de diepten van mijn zonde. Kijk naar me, zie je het nu? Welkom in mijn wereld van de waarheid. Ik wil niets verbergen... Geen enkel deel van mij voor jou. Ik sta hier zonder verontschuldigingen. Zo'n mooie bevrijding... Jij in mij. Een rode rivier van geschreeuw. Daaronder. Tranen in mijn ogen. Eronder. Sterren in mijn zwarte en blauwe lucht. En daaronder, onder mijn huid. Daaronder, de diepten van mijn zonde. Kijk naar me, zie je het nu? Eronder, eronder, eronder. Eronder, eronder, ja. Welkom in mijn wereld van de waarheid. Een rode rivier van geschreeuw. Eronder. Tranen in mijn ogen. Eronder. Sterren in mijn zwarte en blauwe lucht. En daaronder, onder mijn huid. Daaronder, de diepten van mijn zonde. Kijk naar me, zie je het nu? Eronder, eronder, eronder. Kijk naar me, zie je het? Kijk naar me, zie je het? Welkom in mijn wereld van de waarheid. Ik wil geen enkel deel van mij voor jou verbergen