Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam mardel Songtekst: set me on fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam mardel - set me on fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van set me on fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam mardel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam mardel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals set me on fire .

Origineel

Your love's infectious like some epic disease Your kiss is venom that goes straight to my knees My drug of choice is what you're giving to me It's not enough I need your touch Baby, give it to me Ever since I met you on those cold dark streets You made my heart pulse to a brand new beat And blew my mind with such insanity It's just too much Caught in your clutch You've got a hold on me You're the best damn thing I've ever seen I look at you and forget to breathe Your history is a mystery Our chemistry is blistering Like we're covered in kerosene Set me on fire You take me higher Than I've ever been before My one desire You broke in and shook my core Let's be exclusive Don't be elusive Come on in and close the door (Fire, fire, fire, fire, fire, fire, fire) Your body was made by the devils design But I don't care, just as long as you're mine Incomparable, you're one of a kind Let's have some fun Until the sun Hits the morning sky Lay back and close your eyes Because baby you're in for a surprise Get out the camera and turn on the lights Put on a show Ready, set, go Let's get naughty tonight You're the best damn thing I've ever seen I look at you and forget to breathe Your history is a mystery Our chemistry is blistering Like we're covered in kerosene Set me on fire You take me higher Than I've ever been before My one desire You broke in and shook my core Let's be exclusive Don't be elusive Come on in and close the door (Fire, fire, fire, fire, fire, fire, fire)

 

Vertaling

Jouw liefde is besmettelijk als een epische ziekte Jouw kus is vergif dat recht naar mijn knieën gaat Mijn favoriete drug is wat jij me geeft Het is niet genoeg Ik heb je aanraking nodig Schatje, geef het me Sinds ik je ontmoette op die koude donkere straten Je liet mijn hart een nieuw ritme aannemen En blies mijn geest met zo'n waanzin It's just too much Gevangen in je greep You've got a hold on me Je bent het beste wat ik ooit heb gezien Ik kijk naar je en vergeet te ademen Jouw geschiedenis is een mysterie Onze chemie is zinderend Like we're covered in kerosine Zet me in vuur en vlam Je brengt me hoger Dan ik ooit geweest ben Mijn enige verlangen Je brak in en schudde mijn kern Laten we exclusief zijn Wees niet ongrijpbaar Kom binnen en sluit de deur (Vuur, vuur, vuur, vuur, vuur, vuur, vuur) Your body was made by the devils design But I don't care, just as long as you're mine Onvergelijkbaar, je bent enig in je soort Laten we wat plezier maken Tot de zon de ochtendhemel raakt Leg je neer en sluit je ogen Want schatje, je staat een verrassing te wachten Pak de camera en doe de lichten aan Zet een show op Ready, set, go Laten we stout doen vanavond Je bent het beste wat ik ooit heb gezien Ik kijk naar je en vergeet te ademen Jouw geschiedenis is een mysterie Onze chemie is zinderend Alsof we bedekt zijn met kerosine Zet me in vuur en vlam Je brengt me hoger Dan ik ooit geweest ben Mijn enige verlangen Je brak in en schudde mijn kern Laten we exclusief zijn Wees niet ongrijpbaar Kom binnen en sluit de deur (Brand, brand, brand, brand, brand, brand, brand)