Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam rafferty Songtekst: norwegian wood

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam rafferty - norwegian wood ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van norwegian wood? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam rafferty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam rafferty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals norwegian wood .

Origineel

I once had a girl Or should I say she once had me She showed me her room Isn't it good Norwegian wood? She asked me to stay And she told me to sit anywhere So I looked around And I noticed there wasn't a chair I sat on a rug biding my time Drinking her wine We talked until two and then she said "It's time for bed" She told me she worked In the morning and started to laugh I told her I didn't And crawled off to sleep in the bath

 

Vertaling

Ik had ooit een meisje Of moet ik zeggen, ze had ooit mij Ze liet me haar kamer zien. Is het niet goed Noors hout? Ze vroeg me te blijven En ze zei dat ik overal kon gaan zitten Dus keek ik rond En ik zag dat er geen stoel was. Ik zat op een tapijt mijn tijd af te wachten Drinken van haar wijn We praatten tot twee uur en toen zei ze "Het is bedtijd" Ze vertelde me dat ze werkte In de ochtend en begon te lachen Ik zei haar dat ik dat niet deed En kroop weg om in bad te slapen