Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adam wheatley Songtekst: goodnight new orleans

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adam wheatley - goodnight new orleans ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goodnight new orleans? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adam wheatley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adam wheatley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goodnight new orleans .

Origineel

Goodnight New Orleans You took me in and took me down Wish I had known I wanted nothing more Than to see your sunrise open up my eyes But the day won't come Love only rides on hope so long Before there's work to be done Goodnight New Orleans Saint Charles is fading from my mind No, you're not my home Your sky was burning With colors that have paled to black and white Yeah, your fire is gone Love only rides on hope so long Before there's work to be done Goodnight New Orleans I'm leaving Jackson Square behind No, I won't come around Love only rides on hope so long Before there's work to be done Time keeps on singing me her song I guess ours is gone

 

Vertaling

Goedenacht New Orleans Je nam me mee in en nam me mee naar beneden Ik wou dat ik het geweten had. Ik wilde niets liever dan jouw zonsopgang mijn ogen te zien openen Maar de dag zal niet komen Liefde drijft slechts zo lang op hoop Voordat er werk aan de winkel is Goedenacht New Orleans Sint Charles vervaagt uit mijn gedachten Nee, je bent niet mijn thuis Je hemel brandde Met kleuren die zijn verbleekt tot zwart en wit Ja, je vuur is weg Liefde drijft slechts zo lang op hoop Voordat er werk aan de winkel is Goedenacht New Orleans Ik laat Jackson Square achter me Nee, ik kom niet meer terug Liefde drijft alleen op hoop zo lang Before there's work to be done Time keeps on singing me her song I guess ours is gone