Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adeaze Songtekst: how deep is your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adeaze - how deep is your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how deep is your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adeaze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adeaze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how deep is your love .

Origineel

I know your eyes in the morning sun I feel you touch me in the pouring rain And the moment that you wander far from me I want to feel you in my arms again And youe to me on a summer breeze Keep me warm in your love, then you softly leave And it's me you need to show How deep is your love, how deep is your love How deep is your love? I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me I believe in you You know the door to my very soul You're the light in my deepest, darkest hour You're my savior when I fall And you may not think I care for you When you know down inside that I really do And it's me you need to show How deep is your love, how deep is your love How deep is your love? I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me And youe to me on a summer breeze Keep me warm in your love, then you softly leave And it's me you need to show How deep is your love, how deep is your love How deep is your love? I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me How deep is your love, how deep is your love I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me How deep is your love, how deep is your love I really mean to learn 'Cause we're living in a world of fools Breaking us down when they all should let us be We belong to you and me

 

Vertaling

Ik ken je ogen in de ochtendzon Ik voel dat je me aanraakt in de stromende regen En het moment dat je ver van mij afdwaalt Ik wil je weer in mijn armen voelen En jij tegen mij op een zomerbriesje Houd me warm in je liefde, dan vertrek je zachtjes En je moet me laten zien Hoe diep is je liefde, hoe diep is je liefde Hoe diep is je liefde? Ik wil echt leren Omdat we in een wereld van dwazen leven Ons afbreken terwijl ze ons allemaal zouden moeten laten We horen bij jou en mij ik geloof in jou Je kent de deur naar mijn ziel Jij bent het licht in mijn diepste, donkerste uur Je bent mijn redder als ik val En misschien denk je niet dat ik om je geef Als je van binnen weet dat ik dat echt doe En je moet me laten zien Hoe diep is je liefde, hoe diep is je liefde Hoe diep is je liefde? Ik wil echt leren Omdat we in een wereld van dwazen leven Ons afbreken terwijl ze ons allemaal zouden moeten laten We horen bij jou en mij En jij tegen mij op een zomerbriesje Houd me warm in je liefde, dan vertrek je zachtjes En je moet me laten zien Hoe diep is je liefde, hoe diep is je liefde Hoe diep is je liefde? Ik wil echt leren Omdat we in een wereld van dwazen leven Ons afbreken terwijl ze ons allemaal zouden moeten laten We horen bij jou en mij Hoe diep is je liefde, hoe diep is je liefde Ik wil echt leren Omdat we in een wereld van dwazen leven Ons afbreken terwijl ze ons allemaal zouden moeten laten We horen bij jou en mij Hoe diep is je liefde, hoe diep is je liefde Ik wil echt leren Omdat we in een wereld van dwazen leven Ons afbreken terwijl ze ons allemaal zouden moeten laten We horen bij jou en mij