Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adeaze Songtekst: interlude

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adeaze - interlude ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van interlude? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adeaze! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adeaze en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals interlude .

Origineel

Interlude (Adeaze) (Eeeeiiiiiiiiiii...) Love...... Love, love, love, love, love, love... uhh...ohhhh...love, love, love, love Uuuhhwee... When my life is crowded down, And I don't know which way to turn Cause I'm blinded by my sins desire, That I can keep god covenants all my life Somebody show me love........ Love, love, love, love, love, love... Heavenly love, love, love, love Said all we need is love........love, love, love, love, love, love, love... Love, love, love....

 

Vertaling

Intermezzo (Adeaze) (Eeeeiiiiiiiiiii ...) Liefde...... Liefde, liefde, liefde, liefde, liefde, liefde ... uhh ... ohhhh ... liefde, liefde, liefde, liefde Uuuhhwee ... Als mijn leven druk is, En ik weet niet welke kant ik op moet Omdat ik verblind ben door het verlangen van mijn zonden, Dat ik mijn hele leven godverbonden kan nakomen Iemand toon me liefde ........ Liefde, liefde, liefde, liefde, liefde, liefde ... Hemelse liefde, liefde, liefde, liefde Alles wat we nodig hebben is liefde ........ liefde, liefde, liefde, liefde, liefde, liefde, liefde ... Liefde liefde liefde....