Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adele Songtekst: last night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adele - last night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adele! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adele en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last night .

Origineel

Last night she said. Oh, baby. I feel so down. Oh, and turned me off. When I feel left out. So I. I turned around. Oh, baby. I don't care no more. I know this for sure. I'm walking. Out that door. Well, I've been in town. For just about fifteen. Whole minutes now. Oh, baby, I feel so down. And I don't know why. I keep walking for miles. But the people. They don't understand. No, girlfriends. They can't understand. Your grandsons. They won't understand. On top of this. I ain't ever. Gonna understand. Last night she said. Oh, baby. Don't feel so down. Oh, and turned me off. When I feel left out. So I, I turned around. Oh, baby. I'm gonna be alright. It was a great big lie. Cuz I left that night. Yeah. Oh, people. They don't understand. No, girlfriends. They don't understand. In spaceships. They won't understand. And me. I ain't ever. Gonna understand. Last night she said. Oh, baby. I feel so down. She had turned me off. When I feel left out. So I. I turned around. Oh, little girl. I don't care no more. I know this for sure. I'm walking. Out that door, yeah

 

Vertaling

Gisteravond zei ze. Oh, schatje. Ik voel me zo down. Oh, en zette me af. Als ik me buitengesloten voel. Dus ik. Ik draaide me om. Oh, schatje. Het kan me niet meer schelen. Ik weet dit zeker. Ik loop. Die deur uit. Nou, ik ben in de stad geweest. Ongeveer een kwartier. Hele minuten nu. Oh, baby, ik voel me zo down. En ik weet niet waarom. Ik blijf maar kilometers lopen. Maar de mensen. Ze begrijpen het niet. Nee, vriendinnen. Ze kunnen het niet begrijpen. Je kleinzonen. Ze zullen het niet begrijpen. Daar komt nog bij. Ik zal het nooit... Ik zal het nooit begrijpen. Gisteravond zei ze. Oh, schatje. Voel je niet zo down. Oh, en zette me af. Als ik me buitengesloten voel. Dus ik, ik draaide me om. Oh, baby. Het komt wel goed. Het was een grote leugen. Want ik ben die nacht weggegaan. Ja. Oh, mensen. Ze begrijpen het niet. Nee, vriendinnen. Ze begrijpen het niet. In ruimteschepen. Ze zullen het niet begrijpen. En mij. Ik zal het nooit. begrijpen. Gisteravond zei ze. Oh, baby. Ik voel me zo down. Ze had me uitgeschakeld. Als ik me buitengesloten voel. Dus ik. Ik draaide me om. Oh, kleine meid. Het kan me niet meer schelen. Ik weet dit zeker. Ik ga lopen. Door die deur, ja