Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adelitas way Songtekst: alive (acoustic)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adelitas way - alive (acoustic) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alive (acoustic)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adelitas way! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adelitas way en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alive (acoustic) .

Origineel

What if I told you that I think you're perfect? Beautiful sky in your eyes, it's so worth it I know You make me feel alive What if I told you that I'm in forever? Nothing to hide, yeah, I'll go wherever You would go You make me feel alive And I'll be hanging on Every word you say to me Hanging on a feeling that I get 'Cause you make me Laugh a little louder Love a little harder And I feel alive when I'm with you Every time it's something new Never knew what love could feel like Until I walked away the first time And I feel alive when I'm with you Deep inside, it's something true You're the only reason I fight You're the best thing in my life What if I told you that I'd never hurt you? Always be there for you to hold on to I know You make me feel alive And every single second's A lifetime memory I'll be holding on each moment 'Cause you make me Laugh a little louder Love a little harder And I feel alive when I'm with you Every time it's something new Never knew what love could feel like Until I walked away the first time And I feel alive when I'm with you Deep inside, it's something true You're the only reason I fight You're the best thing in my life And I feel alive when I'm with you When I'm with you And I feel alive when I'm with you Every time it's something new Never knew what love could feel like Until I walked away the first time And I feel alive when I'm with you Deep inside, it's something true You're the only reason I fight You're the best thing in my life

 

Vertaling

Wat als ik je vertel dat ik denk dat je perfect bent? Mooie lucht in je ogen, het is zo de moeite waard Ik weet het. Je geeft me het gevoel dat ik leef Wat als ik je vertelde dat ik voor altijd in ben? Niets te verbergen, ja, ik ga overal heen You would go Je laat me voelen dat ik leef And I'll be hanging on Elk woord dat je tegen me zegt Hangen aan een gevoel dat ik krijg 'Cause you make me een beetje harder lachen Een beetje harder liefhebben En ik voel dat ik leef als ik bij je ben Every time it's something new Nooit geweten hoe liefde kon voelen Tot ik de eerste keer wegliep En ik voel dat ik leef als ik bij je ben Diep van binnen, is het iets waars Jij bent de enige reden dat ik vecht Jij bent het beste in mijn leven Wat als ik je zou zeggen dat ik je nooit pijn zou doen? Er altijd voor je zal zijn om je aan vast te houden Ik weet het. Jij geeft me het gevoel dat ik leef En elke seconde is Een levenslange herinnering Ik zal me aan elk moment vasthouden 'Cause you make me een beetje harder lachen Een beetje harder liefhebben En ik voel dat ik leef als ik bij jou ben Every time it's something new Nooit geweten hoe liefde kon voelen Tot ik de eerste keer wegliep En ik voel dat ik leef als ik bij je ben Diep van binnen, is het iets waars Jij bent de enige reden dat ik vecht Jij bent het beste in mijn leven En ik voel dat ik leef als ik bij je ben Als ik bij jou ben En ik voel dat ik leef als ik bij jou ben Every time it's something new Never knew what love could feel like Tot ik de eerste keer wegliep En ik voel dat ik leef als ik bij jou ben Diep van binnen, is het iets waars Jij bent de enige reden dat ik vecht Jij bent het beste in mijn leven