Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adema Songtekst: life sucks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adema - life sucks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van life sucks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adema! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adema en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals life sucks .

Origineel

Try and put me down You cant comprehend In the places In The Life that Ive Been Hold your tounge some how Lie And put me down With all of My life givin HMMMM HMMMM HMMMM HMMMM Look at me this once Dont you turn your head While you tell Me you Love Him Dont you cry again When you see the past I`ve Just left And spit in your face HMMMM HMMMM HMMMM HMMMM Everyone thinks Lieeee too yourself And then make believe WHYYYYYYYYYYY I gave myself To live with to face to DIEEEEEEEEEEEE What i was possed to And look into your EYEEEEEEEEEEEE Waitin to touch you And make everything all RIGHTTTTTTTTT Im so lonely WAITTTTTTTTT!!!! LOOK!!! at me This once DON'T!!! you turn your head While you tell me you love him DON'T!!! you cry again WHEN!!! you see the past I`ve Just left And spit in your face DON'T TURN YOUR HEAD 3x DON'T DENY IT!!! DON'T DENY IT!!!

 

Vertaling

Probeer me maar neer te halen Je kunt het niet bevatten Op de plaatsen In het leven dat ik ben geweest Hou je mond, hoe dan ook Lieg en zet me neer With all of my life givin HMMMM HMMMM HMMMM HMMMM Look at me this once Draai je hoofd niet om Terwijl je zegt Me vertelt dat je van hem houdt Huil niet weer Als je het verleden ziet Ik ben net vertrokken En in je gezicht spuug HMMMM HMMMM HMMMM HMMMM Iedereen denkt Lieeee te jezelf En dan doen geloven WAAROM? Ik gaf mezelf Om mee te leven om onder ogen te zien DIEEEEEEEEEE Waar ik bezeten van was En te kijken in je EYEEEEEEEEEEEE Waitin to touch you And make everything all RIGHTTTTTTTTT Im so lonely WAITTTTTTTTT!!!! kijk naar me Deze ene keer. Draai je hoofd niet om. Terwijl je me zegt dat je van hem houdt NIET DOEN!!! dat je weer huilt WANNEER!!! zie je het verleden Ik ben net weg. En spuug in je gezicht. draai je hoofd niet 3x om ONTKEN HET NIET!!! ONTKEN HET NIET!!!