Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adolescents Songtekst: losing battle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adolescents - losing battle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van losing battle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adolescents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adolescents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals losing battle .

Origineel

Can't handle this life anymore Point in the mirror and I ask what for Just a miserable monster or part Dangling at ropes' end good start Crumbling down - into a mess I've got too many problems - that tell me I'm less Than the good god - who watches above Who'll damn you to hell - and then tell you to love Now suicidal, caught in a trap Can't get out don't want to fight back Now the firing squad is set To give me the bullet to help me forget Thinking smart but I'm acting dumb So come on tell me which side has won? Just one message before my head explodes You can't win the losing battle but I didn't know Now suicidal, caught in a trap Can't get out don't want to fight back Now the firing squad is set To give me the bullet to help me forget Crumbling down - into a mess I've got too many problems - that tell me I'm less Than the good god - who watches above Who'll damn you to hell - and then tell you to love

 

Vertaling

Kan dit leven niet meer aan Wijs in de spiegel en ik vraag waarvoor Gewoon een miserabel monster of deel Bungelend aan touwen 'einde goede start Crumbling down - in een puinhoop Ik heb te veel problemen - die me vertellen dat ik minder ben Dan de goede god - die hierboven waakt Die je verdoemt naar de hel - en dan zegt dat je lief moet hebben Nu suïcidaal, gevangen in een val Kan er niet uit, wil niet terugvechten Nu is het vuurpeloton klaar Om me de kogel te geven om me te helpen vergeten Ik denk slim maar gedraag me dom Dus kom op vertel me welke kant heeft gewonnen? Nog één bericht voor mijn hoofd ontploft. Je kunt de verliezende slag niet winnen, maar dat wist ik niet. Nu suïcidaal, gevangen in een val. Ik kan er niet uit en wil niet terugvechten. Nu is het vuurpeloton klaar Om me de kogel te geven om me te helpen vergeten Afbrokkelen - in een puinhoop Ik heb te veel problemen - die me vertellen dat ik minder ben Dan de goede god - die hierboven waakt Die je verdoemt naar de hel - en dan zegt dat je lief moet hebben