Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adolescents Songtekst: self destruct

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adolescents - self destruct ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van self destruct? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adolescents! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adolescents en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals self destruct .

Origineel

Looking back on stupid things I've said Was that really me or was I misled Not even a smile 'cause it's been done before And you don't think it's funny anymore Crying I'm sorry I'm out of my head End up fixing junk instead Taken too much got nothing to give Got no reason left to live Stupid kid you don't really know But I'm a time bomb ready to go Is it really fair it's not up to you to decide But hitting your arm is slow suicide Crying I'm sorry I'm out of my head End up fixing junk instead Taken too much got nothing to give Got no reason left to live

 

Vertaling

Terugkijkend op stomme dingen die ik heb gezegd Was ik dat echt of was ik misleid Niet eens een glimlach, want het is al eerder gedaan En je vindt het niet grappig meer Huilen dat het me spijt, ik ben niet goed wijs In plaats daarvan eindig ik met troep te repareren Te veel genomen, heb niets te geven Heb geen reden meer om te leven Stom kind dat je niet echt kent Maar ik ben een tijdbom, klaar om te ontploffen Is het echt eerlijk, het is niet aan jou om te beslissen Maar op je arm slaan is trage zelfmoord Huilen dat het me spijt, ik ben niet goed bij mijn hoofd In plaats daarvan maak ik troep Ik heb te veel genomen, heb niets meer te geven Heb geen reden meer om te leven