Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adrian belew Songtekst: all her love is mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adrian belew - all her love is mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all her love is mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adrian belew! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adrian belew en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all her love is mine .

Origineel

She carries me Through days of apathy When I am a desert She washes over me And it gives me peace To know she accepts me Even in my folly If the spotlight falls from my face Or when I lose my grace Oh well... All her love is mine Until the end of time Even if the sun won't shine Or the money runs dry All her love is mine Until the end of time, Whatever happens then She saved my life In a manner of speaking When she gave me back The power to believe The rest of lifes' changes I might dread to weather Except that I know She and I will go together

 

Vertaling

Ze draagt me Door dagen van apathie Wanneer ik een woestijn ben Spoelt ze over me heen En het geeft me vrede Te weten dat ze me accepteert Zelfs in mijn dwaasheid Als de schijnwerpers van mijn gezicht vallen Of als ik mijn gratie verlies Ach... Al haar liefde is van mij Tot het einde der tijden Zelfs als de zon niet schijnt Of het geld opraakt Al haar liefde is van mij Tot het einde der tijden, Wat er dan ook gebeurt Ze heeft mijn leven gered. Bij wijze van spreken Toen ze me de kracht teruggaf de kracht om te geloven De rest van de veranderingen in het leven Ik zou bang zijn om te doorstaan Behalve dat ik weet Zij en ik zullen samen gaan