Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adrian belew Songtekst: dig me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adrian belew - dig me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dig me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adrian belew! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adrian belew en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dig me .

Origineel

It's here I sit amid this ruin and rancor Like tire irons, toothy grills, and car parts before me The acid rain floods my floorboards, Burns my pores, and rots my upholstery Once I was worshipped, polished magnificently Now I lay in decay By the dirty angry bay I'm ready to leave I wanna get out of here I'm ready to ride away I don't wanna die in here I'm ready to ride My skin is metallic now, now longer an elegant powder blue My body unhinged and sleeping in the jungle Of motor block manifolds and metal relics What was deluxe becomes debris, I never questioned loyalty, But this dead end demolishes the dream Of an open highway Dig me. But don't Bury me

 

Vertaling

Het is hier dat ik zit temidden van deze ruïne en rancune Net als bandenijzers, tandige grills, en auto-onderdelen voor mij De zure regen overspoelt mijn vloerplanken, verbrandt mijn poriën, en rot mijn bekleding Eens werd ik aanbeden, prachtig gepoetst Nu lig ik in verval Bij de vuile boze baai Ik ben klaar om te vertrekken Ik wil hier weg Ik ben klaar om weg te rijden Ik wil hier niet sterven I'm ready to ride Mijn huid is nu metaalachtig, nu langer een elegant poederblauw Mijn lichaam is losgeraakt en slaapt in de jungle Van motorblok spruitstukken en metalen overblijfselen Wat luxe was wordt puin, Ik heb nooit getwijfeld aan loyaliteit, Maar dit doodlopende stuk maakt de droom kapot Van een open snelweg Graaf me. Maar niet Begraaf me niet