Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adrian belew Songtekst: figure it out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adrian belew - figure it out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van figure it out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adrian belew! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adrian belew en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals figure it out .

Origineel

(belew/fetters/nyswonger) You don't retain your calm Either you're an anvil Or sell me your aunt And your car is almost gone Figure it out My bag's against the wall You knocked me up, You didn't knock me out And I'm God about to brawl Figure it out Talk beheads the cat Shoes off the couch Or I catch a rat But I'll rent you a riot hat Figure it out My bulk's across the mall A wounded ham was an animal And I've got a bout of gall Figure it out My back's against the wall Figure it out And I'm not about to crawl Figure it out

 

Vertaling

(belew/fetters/nyswonger) Je behoudt je kalmte niet Of je bent een aambeeld Of je verkoopt me je tante En je auto is bijna weg Zoek het maar uit. Mijn tas staat tegen de muur Je hebt me zwanger gemaakt, Je hebt me niet knock-out geslagen En ik ben God die op het punt staat te gaan vechten Zoek het maar uit Praten onthoofdt de kat Schoenen van de bank Of ik vang een rat Maar ik zal je een oproer hoed verhuren Zoek het maar uit. Mijn bulk is aan de overkant van het winkelcentrum Een gewonde ham was een dier En ik heb een aanval van gal Zoek het maar uit Mijn rug staat tegen de muur Zoek het maar uit En ik ben niet van plan om te kruipen Zoek het uit