Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adrian belew Songtekst: i m down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adrian belew - i m down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adrian belew! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adrian belew en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m down .

Origineel

You tell lies thinking I can't see You can't cry 'cause you're laughing at me I'm down, I'm down, I''m down How can you laugh when you know I'm down How can you laugh when you know I'm down Man buys ring, woman throws it away Same old thing happen every day I'm down, I'm down, I''m down How can you laugh when you know I'm down How can you laugh when you know I'm down We're all alone and there's nobody else She'll still moan "Keep your hands to yourself" I'm down, I'm down, I''m down How can you laugh when you know I'm down How can you laugh when you know I'm down, woo A baby you know I'm down I guess I'm down I'm down on the ground I'm down Ah, baby I'm upside down Oh yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, I'm down

 

Vertaling

Je vertelt leugens en denkt dat ik het niet kan zien Je kunt niet huilen, want je lacht me uit Ik ben down, ik ben down, ik ben down Hoe kan je lachen als je weet dat ik down ben Hoe kun je lachen als je weet dat ik down ben Man koopt ring, vrouw gooit hem weg Hetzelfde gebeurt elke dag Ik ben down, ik ben down, ik ben down Hoe kan je lachen als je weet dat ik down ben Hoe kun je lachen als je weet dat ik down ben We zijn helemaal alleen en er is niemand anders Ze zal nog steeds kreunen "Hou je handen thuis" Ik ben down, ik ben down, ik ben down Hoe kun je lachen als je weet dat ik down ben Hoe kun je lachen als je weet dat ik down ben, woo A baby you know I'm down I guess I'm down Ik lig op de grond I'm down Ah, baby I'm upside down Oh yeah, yeah, yeah, yeah, I'm down