Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adrian belew Songtekst: time waits

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adrian belew - time waits ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time waits? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adrian belew! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adrian belew en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time waits .

Origineel

Time wasted, wasted worrying Hurrying down the same street Time beats with every moment Eroding from under my feet Time waits, it waits for no one And here I sit, I'm standing still Time waits I'd like to go on but I'm out of time My own doubt eats a hole From the inside out through my plans Work it out, I need to now But I don't know how to begin Time waits, it waits for no one And here I sit, I'm standing still Time waits I'd like to go on but I'm out of time

 

Vertaling

Verspilde tijd, verspilde zorgen Haastig door dezelfde straat De tijd slaat met elk moment Eroderend van onder mijn voeten Tijd wacht, het wacht op niemand En hier zit ik, ik sta stil De tijd wacht Ik zou verder willen gaan maar ik heb geen tijd meer Mijn eigen twijfel vreet een gat Van binnenuit door mijn plannen Werk het uit, ik moet het nu doen Maar ik weet niet hoe ik moet beginnen De tijd wacht, hij wacht op niemand En hier zit ik, ik sta stil De tijd wacht. Ik zou verder willen gaan, maar ik heb geen tijd meer.