Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adriana calcanhoto Songtekst: marina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adriana calcanhoto - marina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van marina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adriana calcanhoto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adriana calcanhoto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals marina .

Origineel

Marina,morena. Marina,voce se pintou. Marina, voce faça tudo. Mas faça um favor. Nao pinte esse rosto que eu gosto. Que eu gosto e que e só meu. Marina, voce já é bonita. Com o que Deus lhe deu. Me aborreci, me zanguei. Já nao posso falar. E quando me zango, Marina. Nao sei perdoar. Eu ja desculpei muita coisa. Voce nao arranjava outro igual. Desculpe, Marina, morena. Mas eu to de mal. De mal com voce. De mal com voce

 

Vertaling

Marina, brunette. Marina, je schildert jezelf. Marina, jij doet alles. Maar doe me een plezier. Schilder dit gezicht niet dat ik leuk vind. Ik vind het leuk en het is alleen van mij. Marina, je bent al mooi. Met wat God je gaf. Ik verveelde me, werd boos. Ik kan niet praten. En als ik boos word, Marina. Ik weet niet hoe ik moet vergeven. Ik heb veel vergeven. Je kon geen andere vinden zoals die. Sorry, Marina, brunette. Maar ik ben in een slechte bui. Ik ben boos op je. Ik ben boos op je.