Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adriana calcanhoto Songtekst: tá na minha hora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adriana calcanhoto - tá na minha hora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tá na minha hora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adriana calcanhoto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adriana calcanhoto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tá na minha hora .

Origineel

Te fiz uns sambas, neguinho, te dei carinho. Despi as suas fantasias devagarinho. Da sua onipotência tratei com jeitinho. E das chegadas de madrugada no sapatinho. Agora tá na minha hora. Eu vou passar uns tempos em mangueira. Não chora, neguinho, não chora. O meu coração é da estação primeira. Te deixo a geladeira cheia e sem promessa. Que findo o carnaval eu tô de volta. Não chora, neguinho, não chora. O meu coração é verde rosa. Não chora, neguinho, não chora. Tá na minha hora, tá na minha hora

 

Vertaling

Ik heb wat sambas voor je gemaakt, neguinho, ik heb je genegenheid gegeven. Ik kleedde je fantasieën langzaam uit. Ik heb uw almacht met zorg behandeld. En de vroege ochtend aankomsten in je schoenen. Nu is het mijn tijd. Ik ga wat tijd in de slang doorbrengen. Niet huilen, Neguinho, niet huilen. Mijn hart behoort aan het eerste seizoen. Ik laat je een volledige koelkast na en geen beloftes. Ik kom terug na het carnaval. Niet huilen, Neguinho, niet huilen. Mijn hart is groen en roze. Niet huilen, baby, niet huilen. Het is mijn tijd, het is mijn tijd