Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adriana calcanhoto Songtekst: teu nome mais secreto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adriana calcanhoto - teu nome mais secreto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teu nome mais secreto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adriana calcanhoto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adriana calcanhoto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teu nome mais secreto .

Origineel

Só eu sei teu nome mais secreto. Só eu penetro em tua noite escura. Cavo e extraio estrelas nuas. De tuas constelações cruas. Abre–te Sésamo! – brado ladrão de Bagdá. Só meu sangue sabe tua seiva e senha. E irriga as margens cegas. De tuas elétricas ribeiras,. Sendas de tuas grutas ignotas. Não sei, não sei mais nada.. Só sei que canto de sede dos teus lábios. Não sei, não sei mais nada.

 

Vertaling

Alleen ik ken je meest geheime naam. Alleen ik dring door in jouw donkere nacht. Ik graaf en haal naakte sterren eruit. Van je ruwe opstellingen. Open Sesame! - Ik schreeuw dief van Bagdad. Alleen mijn bloed kent jouw sap en wachtwoord. En bevloeit de blinde oevers Van uw elektrische stromen. De paden van uw onbekende grotten. Ik weet het niet, ik weet niets anders... Ik weet alleen dat je lippen zingen van dorst. Ik weet het niet, ik weet niets anders.