Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adriano celentano Songtekst: la lotta dell’amore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adriano celentano - la lotta dell’amore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la lotta dell’amore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adriano celentano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adriano celentano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la lotta dell’amore .

Origineel

È un mach A corpo a corpo Fra te e me E se tu vuoi la guerra Saprai cos'è Io contro di te E tu contro di me Coure contro cuor La lotta dell'amor Io vinco con te E tu perdi con me Vinti e vincitor La lotta dell'amor Io vinco con te E tu perdi con me Vinti e vincitor La lotta dell'amor It's gonna be A match between you and me But if you want my love You know it's here Kiss me now and you'll see What can all love gonna be There are guess another In a faithfull love

 

Vertaling

Het is een machine. Van hand tot hand Tussen jou en mij En als je een oorlog wilt Je weet wat het is. Ik tegen jou En jij tegen mij Hart tegen hart Het gevecht van de liefde Ik win met jou En jij verliest met mij Winnaar en verliezer Het gevecht van de liefde Ik win met jou En jij verliest met mij Winnaar en winnaar De strijd der liefde Het wordt Een wedstrijd tussen jou en mij Maar als je mijn liefde wilt Je weet dat het hier is. Kus me nu en je zult zien Wat kan alle liefde zijn Er zijn raden nog een In een trouwe liefde