Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: adriano celentano Songtekst: straordinariamente

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: adriano celentano - straordinariamente ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van straordinariamente? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van adriano celentano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van adriano celentano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals straordinariamente .

Origineel

Si tu sei qui, straordinariamente per me E sto convincendomi che e' vero sei qui Sei tu e non puoi essere che tu fra le mie braccia Conosco le mani che hai Le cose che pensi e che fai Conosco a memoria il tuo viso Dal gelido sguardo al tuo caldo sorriso... Si tu sei qui straordinariamente mia, sei tu Sei qui, sei la donna che io cercavo per me Lo sai, al buio riconoscerei la tua voce Conosco il respiro che hai E come baciare ti fai Conosco il tuo modo di amare Perchè amo anch'io come te Amo anch'io come te Straordinario è il tuo amore per me, per me... Lo sai, al buio riconoscerei la tua voce Conosco il respiro che hai E come baciare ti fai Conosco il tuo modo di amare Perchè amo anch'io come te Amo anch'io come te Straordinario è il tuo modo d'amar per me...

 

Vertaling

Ja, je bent hier, buitengewoon voor mij. En ik overtuig mezelf ervan dat het waar is, dat je hier bent. Jij bent het en jij kunt het alleen zijn in mijn armen. Ik ken de handen die je hebt De dingen die je denkt en doet Ik ken je gezicht uit mijn hoofd Van je ijzige blik tot je warme glimlach... Ja je bent hier buitengewoon mijn, jij bent jij Je bent hier, je bent de vrouw die ik zocht Weet je, in het donker zou ik je stem herkennen Ik ken de adem die je hebt En hoe je kust Ik ken de manier waarop je liefhebt. Want ik hou van jou Ik hou van hetzelfde als jij. Buitengewoon is uw liefde voor mij, voor mij... Weet je, in het donker zou ik je stem herkennen. Ik ken de adem die je hebt En hoe je kust. Ik ken de manier waarop je liefhebt. Omdat ik hou zoals jij. Ik hou van je zoals jij Je bent verbazingwekkend, de manier waarop je van me houdt...