Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aeon now Songtekst: waterway

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aeon now - waterway ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waterway? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aeon now! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aeon now en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waterway .

Origineel

I stand, I stood, I'm standin' but it ain't doin' me no good I wait here on this agate road while the robbers ask me where it goes I suppose I can tell you where it goes goes to the king, but the king is dead black flies are buzzin' round his head I've been here so long staring at the stone I can't remember how to get home swim in the river, dive in the well I don't wanna go to heaven but I will go to the water or in the waterway I will find it: what a glorious day I swim, I swam, I'm swimmin' and I love who I am because I'm in the water in the waterway, and I have found it: what a glorious day

 

Vertaling

Ik sta, ik stond, ik sta maar het doet me geen goed Ik wacht hier op deze agaatweg terwijl de rovers me vragen waar het heen gaat Ik denk dat ik je kan vertellen waar het heen gaat naar de koning gaat, maar de koning is dood zwarte vliegen zoemen rond zijn hoofd Ik zit hier al zo lang naar de steen te staren dat ik niet meer weet hoe ik thuis moet komen zwem in de rivier, duik in de put ik wil niet naar de hemel maar ik zal naar het water gaan of in de waterweg Ik zal het vinden: wat een glorieuze dag I swim, I swam, I'm swimmin' en ik hou van wie ik ben omdat ik in het water ben in de waterweg, en ik heb het gevonden: wat een glorieuze dag