Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aerosmith Songtekst: i’m ready

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aerosmith - i’m ready ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m ready? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aerosmith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aerosmith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m ready .

Origineel

[Verse] I'm ready ready as anybody can be[x2] Now I'm ready for you I hope you're ready for me I got an axe handle pistol on a graveyard frame That shoot tombstone bullets wearing balls and chain I'm drinking' TNT I'm Smoking dynamite I hope some screwball start a fight Because I'm ready ready as anybody can be I'm ready for you I hope you're ready for me All you pretty little chicks with your pretty little hair I know you feels like I ain't nowhere But stop what your doin' baby come overhere I'll prove to you baby that I ain't no square Because I'm ready ready as anybody can be Now I'm ready for you I hope you're ready for me I have been drinking' gin like never before I feel so good I want you to know One more drink I wish you would I am taking a whole lotta loving to make me feel good Cause I'm ready ready as anybody can be Now I'm ready for you I hope you're ready for me

 

Vertaling

[Verse] Ik ben klaar, klaar als iemand maar kan zijn. Nu ben ik klaar voor jou Ik hoop dat jij klaar bent voor mij Ik heb een bijlhandvat pistool op een kerkhof frame That shoot tombstone bullets wearing balls and chain I'm drinking' TNT I'm Smoking dynamite Ik hoop dat een of andere idioot een gevecht begint Want ik ben zo klaar als iemand maar kan zijn Ik ben klaar voor jou en hoop dat jij klaar bent voor mij Al jullie mooie kleine grietjes met jullie mooie kleine haar Ik weet dat je het gevoel hebt dat ik nergens ben Maar stop met wat je aan het doen bent baby kom hier Ik zal je bewijzen dat ik niet eerlijk ben. Want ik ben er klaar voor, zo klaar als maar zijn kan Nu ben ik klaar voor jou en ik hoop dat jij klaar bent voor mij Ik heb gin gedronken als nooit tevoren Ik voel me zo goed dat ik wil dat je weet Nog één drankje en ik zou willen dat je het deed Ik neem een heleboel liefde om me goed te voelen Want ik ben er klaar voor, zo klaar als maar zijn kan Nu ben ik klaar voor jou en ik hoop dat jij klaar bent voor mij