Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aerosmith Songtekst: magic touch

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aerosmith - magic touch ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van magic touch? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aerosmith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aerosmith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals magic touch .

Origineel

somebody better call a doctor, doctor. or wake me up with a shove. I'm gonna knock you off your rocker, rocker. cause I think I'm in love. I tried to get a message to ya. but you walked the other way. I need your magic touch, don't you know. I got a habit and I can't let go. feel the fire burnin slow. you better get it while it's hot now babe. cause I can't let go. don't need no wedding with a shotgun, shotgun. so don't you push me too far. don't try to take me for a fool child,. who child do you think that you are. you really got it coming to ya. it's gonna come as no surprise. I need your magic touch, don't you know. I'm after you and now I can't let go. take it easy, take me slow. you better get it while it's hot now babe. cause I can't let go. you never know what you got. till they take it away. I'm comin ready or not. gonna get you some day. I need your magic touch, don't you know. I'm after you and now I can't let go. feel the fire burnin slow. I got a habit and I'm back for more. your magic touch don't you know. I'm after you and now I can't let go. feel the fire burnin slow. you better get it while it's hot now babe. cause I can't, can't, can't let you go

 

Vertaling

iemand kan beter een dokter bellen, dokter. of me wakker maken met een schop. Ik ga je van je rocker slaan, rocker. Want ik denk dat ik verliefd ben. Ik probeerde je een bericht te sturen, maar je liep de andere kant op. Ik heb je magische aanraking nodig, weet je dat niet. Ik heb een gewoonte en ik kan het niet loslaten. Voel het vuur langzaam branden. Je kunt het beter pakken nu het nog warm is, schat. Want ik kan het niet loslaten. Ik heb geen bruiloft met een jachtgeweer nodig, jachtgeweer. Dus drijf me niet te ver. Probeer me niet voor de gek te houden, kind. Wie denk je wel dat je bent. Je hebt het echt verdiend. Het komt niet als een verrassing. Ik heb je magische aanraking nodig, weet je dat niet. Ik zit achter je aan en nu kan ik je niet laten gaan. Doe rustig aan, doe het rustig aan. Je kunt het maar beter pakken nu het nog warm is. Want ik kan je niet laten gaan. Je weet nooit wat je hebt. Totdat ze het je afnemen. Ik kom eraan, klaar of niet. Op een dag zal ik je krijgen. Ik heb je magische aanraking nodig, weet je dat niet. I'm after you and now I can't let go. feel the fire burnin slow. I got a habit and I'm back for more. your magic touch don't you know. I'm after you and now I can't let go. feel the fire burnin slow. you better get it while it's hot now babe. cause I can't, can't, can't let you go