Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aerosmith Songtekst: s.o.s. (too bad)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aerosmith - s.o.s. (too bad) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van s.o.s. (too bad)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aerosmith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aerosmith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals s.o.s. (too bad) .

Origineel

Stagecoach lady, hourglass body. Makin' thinks glow in the night. Well, she would if she could. And she'd be good if she would. Only tell her lover she be out tonight. 'Cause I'm a bad. A lonely school boy. And I'm a rat. And it's too bad. Can't get me none of that. Salt Lake City, salt-lickin' bitties. Bogies turn, stinkin' of gin. Well my daddy was hard. His face was pretty scarred. From kickin' ass to playin' poker to win. 'Cause I'm a bad. A lonely school boy. And I'm a rat. And it's too bad. Can't get me none of that. It's too bad. It's too bad. Can't get me none of that. Loose old lady. My mama Katie. Chivalry was born at her feet. Well she should have thought twice. When pa showed his dice. At night she put my daddy to sleep. 'Cause I'm a bad. A lonely school boy. And I'm a rat. And it's too bad. Can't get me none of that. It's too bad. Lord, it's too bad. I said it's too bad. Lord, it's too bad

 

Vertaling

Stagecoach dame, zandloper lichaam. Ze denkt dat ze gloeit in de nacht. Nou, ze zou het doen als ze kon. En ze zou goed zijn als ze dat zou doen. Vertel alleen haar minnaar dat ze uit is vanavond. Want ik ben een slechte. Een eenzame schooljongen. En ik ben een rat. En het is jammer. Daar kan ik niets van krijgen. Salt Lake City, zoutlikkers. Bogies turn, stinkende gin. Nou, mijn vader was hard. Zijn gezicht was behoorlijk getekend. Van kont schoppen tot pokeren om te winnen. Want ik ben een slechte. Een eenzame schooljongen. En ik ben een rat. En het is jammer. Daar kan ik niets van krijgen. Het is jammer. Het is jammer. Daar kan ik niets van krijgen. Losse oude dame. Mijn moeder Katie. Ridderlijkheid werd geboren aan haar voeten. Nou, ze had twee keer moeten nadenken. Toen pa zijn dobbelstenen liet zien. s Nachts liet ze mijn vader slapen. Want ik ben een slechte. Een eenzame schooljongen. En ik ben een rat. En het is jammer. Daar kan ik niets van krijgen. Het is jammer. Heer, het is te erg. Ik zei dat het te erg is. Heer, het is te erg