Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aerosmith Songtekst: theme to 'wayne's world'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aerosmith - theme to 'wayne's world' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van theme to 'wayne's world'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aerosmith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aerosmith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals theme to 'wayne's world' .

Origineel

It's Wayne's World, it's Wayne's World. It's party time, it's excellent. It's Wayne's World, it's Wayne's World. It's party time, it's excellent. Chicks go mental when we go down the street, ooo. It's Wayne and Garth when they want to meet. Yeah, we're in the basement playing with our toys. And if you do not like it you're a sphincter boy. Ow! Wayne's World, Wayne's World. It's party time, it's excellent. Wayne's World, Wayne's World, Wayne's World. It's party time, it's excellent, yeah.

 

Vertaling

Het is Wayne's World, het is Wayne's World. Het is feest, het is uitstekend. Het is Wayne's World, het is Wayne's World. Het is feest, het is uitstekend. Meiden worden gek als we door de straat lopen, ooo. Het zijn Wayne en Garth als ze elkaar willen ontmoeten. Ja, we zijn in de kelder met ons speelgoed aan het spelen. En als je het niet leuk vind ben je een kringspier jongen. Ow! Wayne's World, Wayne's World. Het is feest, het is uitstekend. Wayne's World, Wayne's World, Wayne's World. Het is feest, het is geweldig, ja.